Cphem | Від турбоемульгаторів до комплексних установок як для невеликих виробництв, так і для великих косметичних та фармацевтичних ліній

Слово від… Савіно Джудічі, президента Omas Tecnosistemi


Від турбоемульгаторів до комплексних установок як для невеликих виробництв, так і для великих косметичних та фармацевтичних ліній.

Косметика, фармацевтика, продукти харчування: каталог Omas Tecnosistemi охоплює різні галузі від високих технологій до персоналізації. Товариство є лідером у розробці та виробництві машин для розливу та закупорювання, а останніми роками посилило продаж технологічних машин, таких як турбоемульгатори, жироплавці, дисольвери. Компанія пропонує широкий спектр рішень та розмірів від 2,5 до 1000 літрів, а також моделі з баками на 2000, 3000 та 5000 літрів, придатні для косметичної, фармацевтичної та харчової галузей.

omas-tecnosistemi.jpg

Травень розпочався з виставок IPACK-IMA та Pharmintech 2022, де компанія Omas Tecnosistemi представила CX-15, вакуумний турбоемульгатор у комплекті з 5-літровим розплавником для жирів; GMT-R70, інтубатор для алюмінієвих туб; GD-250, повністю автоматичний, для наповнення нутрицевтичними рідинами, із вставкою ковпачка, що проколює, попередньо зібраний з моноблоком G-250 (дозування порошку і закупорювання під тиском), вставка пластикової кришки і кришка, що загвинчується. Всі системи розроблено та виготовлено компанією Omas Tecnosistemi, що є виробничою інновацією для підвищення якості пропонованих продуктів.


Високотехнологічні рішення для фармацевтики

«Для фармацевтичного сектора доступні рішення можуть задовольнити як потреби невеликих виробництв, так і досягти високої продуктивності з безперервними лініями, починаючи від напівавтоматичних дозаторів для рідин, кремів та порошків та закінчуючи автоматами та комплектними високотехнологічними установками «під ключ». До останніх відносяться: турбоемульгатори, розплавники та диссольвери, міксери, машини для стерильного очищення пляшок, машини для наповнення та закупорювання (для флаконів, спреїв, крапельниць, сиропів, офтальмологічних розчинів, шприців неін'єкційних, поліпропіленових, ламінованих, системи орієнтації пляшок та кришок, поворотні столи та лотки, а також індивідуальні рішення, які підходять для встановлення в умовах ламінарного потоку або в чистих приміщеннях».

«З початку 2022 року OMAS поставила безліч моноблоків для гелю для дезінфекції рук та реагенту для тесту Sars-Cov-2. Зокрема, моноблок для реагенту Sars-Cov-2 пропонується як у БАЗОВОМУ розчині до 50 уд/хв, так і в ПОВНОМУ розчині до 100 уд/хв., із системами орієнтації трубки та кришки, повністю власного виробництва. Завдяки отриманню важливих національних та міжнародних замовлень ми запровадили виробництво машин для виготовлення фармацевтичних продуктів. Якість продукції гарантується не лише високотехнологічними рішеннями, а й сировиною, сертифікованими технологіями».


https://packmedia.net/